18 oct. 2008

prea tarziu

Oare ne dam seama prea tarziu de anumite lucruri?
Cand deja am facut o prostie incepem sa realizam ce am facut si de ce,cu ce scop..e bine ca unii dintre noi realizeaza indiferent daca e prea tarziu...


o dulce aroma ce odata mirosita nu o mai poti uita,ador florile de magnolie,dar pacat ca la noi nu prea se intalnesc asa des..mai ales la oras unde odata cu dezvoltarea urbana au disparut pana si gardurile vii de pe langa parcurile pentru copii.Pacat ca nu stim sa apreciem si sa pastram lucrurile pure oferite de Tatal nostru care ni Le-a daruit cu gandul ca nu ne vom pierde nici noi puritatea.

Niciodata sa nu iti fie teama sa spui ce simti sau ce nu iti convine.Idiferent unde mergem peste tot descoperim macar un mic detaliu care nu ne place la anumite lucruri care le utilizam sau la anumite persoane pe care le intalnim. Sa nu va fie teama sa spuneti : "poti te rog sa imi schimbi acest pahar? este murdar." sau "poti te rog sa nu mai pui geanta ta pe scaunul meu?". Numai spunand aceste lucruri puteti sa va faceti un voiaj pe placul vostru deoarece voi platiti si trebuie sa fiti multumiti de serviciile oferite si de raportul calitate- pret.

Acest lucru nu este valabil numai in excursii ci si la locul de munca, unde sunteti nevoiti sa ascultati de un sef sau de o persoana mai mare in gradul ierarhiei organizatorice a intreprinderii dvs. Orice lucru care va deranjeaza se poate clarifica sau exclude numai prin discutie.Daca acceptati sa fiti pusi la o munca ce nu se incadreaza in fisa postului dvs., atunci trebuie sa va ganditi daca veti fi dispus oricand doreste seful dvs. sa va puna sa munciti altceva decat pt ce sunteti calificati,daca o veti face.

DISCUTIA este cheia unei bune relatii de familie si unui viitor vast si placut.Deci ganditi-va intai ca aveti o singura viata si ca trebuie sa o traiti cum trebuie.