9 oct. 2008

iubirea la distanta..


Mereu spunem că acele iubiri nu există..nu au nici un viitor alături de persoanele pe care le cunoaştem la mare,munte,etc şi cu care suntem împreună o perioadă scurtă,apoi plecăm fiecare spre casele noastre,cu gândul că pastrăm relaţia la acelaşi nivel. De cele mai multe ori nu se păstrează acest tip de relaţii şi rămân gânduri de-o vară scrise pe nisipul de pe plajă şi vânturi de munte ce vin şi pleacă pe nesimţite.
Însă există şi excepţii, se întâmplă ca în unele cazuri să întâlneşti persoana pe care o aşteptai de mult timp şi care să fie în stare de a face tot pentru tine, indiferent dacă e vorba să conducă kilometrii întregi doar pentru un sărut şi-o îmbrăţişare. Iubirea adevărată nu ţine cont de kilometrii distanţă dintre două persoane, sau de graniţele impuse de părinţii celor doi, în cazul în care deja sunt ganduri serioase, pentru o relaţie de durată.
Aşa cum se zice: adevăraţii prieteni nu sunt niciodată departe,poate în distaţă,dar niciodată în suflet. Mulţi care s-au cunoscut pe internet au reuşit să se întâlnească după o perioadă de timp şi chiar să se căsătorească, având o viaţă de cuplu frumoasă.
Deci nu se adevereşte că iubirile la distanţă sunt doar iubiri de-o vară.